Elektro-MontőrING Kft.

Általános gépgyártás, gépi forgácsolás, acélszerkezeti munkák végzése
2019.Március.21
Oldal találatok:65407
Egyedi látogató:1
A mai oldalletöltés:38

Acélszerkezeti munkák


      Az acélszerkezeti munka termelésünk gerincét alkotja. Jól felszerelt hegesztő műhelyünkben a CNC láng-, plazma-, és lézeres vágógépeken 2.500-12.000 mm-es méretig tudunk darabolni. Hegesztőeljárásokból széles spektrummal (MIG, WIG, UP) rendelkezünk. Szakembereink magas szintű szaktudással rendelkeznek, társaságunk megszerezte a DIN 18800-7 minősítést is. A gyártható legnagyobb méret 40 to.

Forgácsolás


      A hagyományos forgácsológépek (esztergálás Ř500x5.000, karusszel Ř5.000, horizont 4.000x5.000) mellett jelentős CNC forgácsoló kapacitással (esztergák, horizontok, stb.) is rendelkezünk. Ezeken a gépeken az általunk gyártott alkatrészeket hatékonyan, nagy pontossággal és rövid átfutási idővel tudjuk legyártani.

Általános gépgyártás, szerelés


      A gépparkunk és magasan képzett szakembereink lehetővé teszik, hogy vállajunk egyedi gépek gyártását. Profilunkba beleillenek híddaruk, konzoldaruk, darugémek, egyéb emeléstechnikai eszközök szintúgy, mint az egyszerű ékszíjtárcsák, darukerekek.

Hőkezelés


      Nagy előnyünk az acél termékek gyártásánál, hogy cégünk rendelkezik kettő hőkezelő kemencével is. Ebből kifolyólag a termékek gyártásának ideje jelentős mértékben csökken, mivel nem kell külön elszállítani hőkezelni, hanem helyben mi végezzük azt is.
      Hőkezelő kemencéinkkel vállalunk bérhőkezelést is, a jászságban egyedüliként.